Gebze´de üst yapı sona doğru

Alt yapısı tamamlanan yerlerde yürütülen üst yapı çalışmaları tamamlanıyor

Gebze´de alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarında da önemli mesafe kat edildi. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçede önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

ATATÜRK VE FATİH CADDESİNDE
Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ile birlikte Atatürk ve Fatih Caddesinde devam eden üst yapı çalışmalarını denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, hem yetkililerden bilgi aldı hem de esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Gebzelilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, alt ve üst yapı yatırımlarının önemi değindi. 

KALICI HİZMETLER İÇİN
Belediye çalışmalarında önemli olanın “kalıcı hizmetler” olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bunun için önce alt yapı dedik. Alt yapısı tamamlanan yerlerde ise üst yapı çalışmalarına başladık. Alt yapı çalışmaları belediyeler için ölü yatırımlar olarak bilinir. Fakat biz günü kurtarmaya uğraşmıyor, kalıcı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle öncelikle alt yapı çalışmalarını tam olarak bitireceğiz” dedi.

BÜYÜK KISMI KASIMA KADAR
Alt yapı çalışmalarının önemli ve zor olduğunu, buna rağmen çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştirirken kaliteden ödün vermediklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze´de birçok noktada devam eden üst yapı çalışmalarında son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Ekim ve Kasım aylarına kadar Gebze´de çalışmaların büyük bir kısmı tamamlanmış olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Gebze çiçek gibi pırıl pırıl olacak” şeklinde konuştu.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!