Gebze´de Cadde ve sokaklar yenilendi

Büyükşehir, altyapı çalışması biten cadde ve sokaklarda, üstyapı çalışmalarını tamamlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´de başlattığı hizmet atağını altyapıdan sonra, üstyapıda da sürdürüyor. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar tamamen asfaltla kaplanıp, kaldırımları yenileniyor. Çalışmalar Gebze´nin çehresini değiştiriyor.

ASLAN PAYI GEBZE´NİN
Kocaeli´nin her yerinde yaşanan köklü değişim rüzgarından en çok nasibini almaya başlayan ilçe Gebze. Yıllardır ihmal edilen Gebze, Kocaeli Büyükşehir Belediye sınırlarının genişlemesiyle birlikte hizmet yatırımdan en aldığı payla, yeni bir kimlik kazanmaya başladı. Gebze´nin öncelikli sorunları bir bir ele alınırken, altyapısı olmayan cadde ve sokaklara tamamen yenilendi. Yaşanan kısa süreli sıkıntılar ardından altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların üstyapı işlerinde de büyük mesafe alındı.

ASFALT OLAN YERLER
Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı Numan Dede, Yıldız, Kızılay, F.Çakmak, Kadıoğlu, Millet, 1203, 1204 ve 601. cadde ve sokakların üstyapısını tamamladı. Cadde ve sokakları tamamen asfaltla kaplayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kaldırımlarını da tretuvarla döşedi. Gebzeliler, ‘Üç yıldır düzenli olarak hizmet almanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Cadde ve sokakların asfaltlanıp, kaldırımlarının yapılması, çirkin görüntüleri de ortadan kaldırdı.

ÇİLELER SONA ERDİ
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kızılay Caddesi´ne 2 bin 478 ton mıcır, bin 906 ton binder, Fevzi Çakmak Caddesi´ne, 4 bin ton mıcır 424 ton asfalt, Numan Dede Caddesi´ne 976 ton mıcır, bin 727 ton asfalt döktü. Çalışmalarda 1203 ve 601. Caddelere 602 ton asfalt, bin 404 ton aşınma tabakası kullanıldı. Millet Caddesi´nde 823 ton binder serilerek, üzeri bin 906 ton aşınma tabakası ile kaplandı. Kadıoğlu Caddesi´ne 869 ton binder atılırken üzerine de bin 784 ton aşınma tabakası serildi. 1204. Cadde´ye ise 132 ton binder atılırken, 285 ton aşınma tabakası yapıldı. Cadde ve sokak kenarlarına yapılan tretuvarlarda bin 950 metre kare desenli andezit, 5 bin 428 metre kare de mineral taş kullanıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!