Gebze´de bisiklet sevinci

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, OKS`de başarılı olan öğrencilere bisikletlerini teslim ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, OKS´de başarılı olan öğrencileri bisikletle ödüllendirirken, Gebze´de il genelindeki başarı sıralamasında ilk 300 öğrenci arasına girmeyi başaran 117 öğrenciye bisikletlerini dün törenle teslim etti. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, devletin millet için var olduğunu söyledi.

BAYRAM SEVİNCİ YAŞANDI
Her fırsatta eğitime destek verip, öğrencileri ödül sistemi ile teşvik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, OKS´de il genelindeki ilk 300 öğrenciyi bisikletle ödüllendirme uygulamasını sürdürüyor. Gebze´den il genelindeki 300 öğrenci arasına girmeyi başaran 117 öğrenciye bisikletlerinin dağıtımı için Şekerpınar yolu üzerinde bulunan Atatürk Lisesi´nde tören düzenlendi. Törene, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan katıldı. Öğrencilerin aileleri ile hazır bulunduğu törende adeta bayram sevinci yaşandı. Öğrenciler adına konuşan Bahar Gülcan, başarının ödüllendirilmesinin çalışma isteğini artırdığını söyledi.

“DEVLET MİLLET İÇİN VARDIR”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, dereceye giren öğrencileri kutladı. Büyükşehir olarak başarıyı ödüllendirmeyi geleneksel hale getirdiklerini anlatan Karaosmanoğlu, belediye kaynaklarını insanların hizmetine sunduklarını dile getirdi. Karaosmanoğlu, “Anlayış bu olmalı. Devlet millet için vardır. Devletin kaynakları millet uğruna feda olsun. Başarının, kalkınmanın, ilerlemenin, refah toplumu olmanın efendisi olmak istiyorsak, çalışmalıyız ve gayret göstermeliyiz. Sizlerin daha mutlu ve güzel bir Türkiye´de yaşaması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Türkiye de bugün dünden, yarınlar bugünlerden daha iyi olacaktır” dedi.

“YÜREĞİMİZ YANIYOR” 
Gençlere başarılı olmaları için tavsiyelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, iyi eğitimli bireylerin ülkeyi daha iyi yerlere taşıyacağını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, geçmişte kalmış yanlış fikirlerin bazı çevreler tarafından bugün ortaya çıkarılmak istendiğini dile getirdi. Milleti bölmeye çalışanlara kimsenin pirim vermemesini isteyen Karaosmanoğlu, “Gazi Alpaslan´dan, Fatih´ten, aziz Atatürk´ten günümüze kadar Anadolu´yu bize yurt yapan nice şehitler verdik. Halen de bu vatan uğruna şehitler vermekteyiz. Yüreklerimiz yanıyor. Ama biliyoruz ki bu vatan bölünmez bütünlüğüyle, 73 milyonluk büyük bir aile ve kardeşlik anlayışıyla kol kola girerek, kimseye ödün vermeden geleceğe yürüyecektir. Yarınlarımızın çok daha güzel olacağına inanıyorum” diye konuştu.

GEBZE NAKIŞ GİBİ İŞLENDİ
Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttükleri çalışma sayesinde ilçenin nakış işler gibi yeniden yapılandığını anlattı. Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze´ye verilen önem nedeniyle Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Daha sonra dereceye giren öğrencilere bisikletleri dağıtıldı.

DERİNCE VE KÖRFEZ SIRADA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başarı listesine girmeyi başaran öğrencilere bisikletlerini teslim törenini yarın Derince ile sürdürecek. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker tarafından Derince´de dereceye girmeyi başaran 24 öğrenciye Sabancı Ortakları İlköğretim Okulu´nda saat 12.00´de düzenlenecek törenle bisikletleri verilecek. Cuma günü ise Körfez İlçesi´nde ilk 300 kişi arasına girmeyi başaran 25 öğrenci için Petkim İlköğretim Okulu´nda tören yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!