Gebze sil baştan yenileniyor

Büyükşehir 28 caddede üstyapı çalışmalarını tamamladı, 7 caddede çalışmalar sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı Gebze´nin cadde ve sokaklarında üstyapı atağı ile ilçeyi adeta yeni baştan onarıyor. Bugüne kadar Gebze´de 28 caddenin üstyapı çalışmasanı tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, geri kalan 7 caddenin de üstyapısı için çalışmalarını sürdürüyor.

CADDELER PIRIL PIRIL
Büyükşehir Belediyesi, Gebze´de başlattığı altyapı hamlesine bağlı olarak sürdürdüğü üstyapı çalışmaları ile adeta ilçenin çehresini değiştirdi. Bu yılın Nisan ayında başlatılan üstyapı atağında şu ana kadar Şehit Mevlüt Duru, Bahar, Doğan, Dr. İlhami Karagöz, Hasan Tahsin, M.Akif Ersoy, İlyas Uzuner, Yaşar Doğu, Kızılay, Yıldız, Fevzi Çakmak, Kadıoğlu, Millet, Yeni Bağdat, İbrahimağa, Issıkgöl, Körfez, Menzilhane, İstanbul, İlyasbey, Yılmaz Argon, Gençlik, Eski Bağdat, Kışla, 601, 608, 1203 ve 1957 Caddesi´nde üstyapı çalışmaları tamamlandı. Halen çalışmalar devam eden Dr. Zeki Acar, Barboros, Bahariye, Numan Dede, Mevlana, Hamdi Pekçalışkan ve Atatürk Caddesi´nde ise, yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.

GEBZE YENİ KİMLİK KAZANDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen alt ve üstyapı çalışmaları sayesinde, Gebze adeta yeni bir kimlik kazandı. Çalışma yapılan caddelerde Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından son 6 ay içinde toplam 30 bin 700 metre yol asfaltlandı, 110 bin metrekare tretuar yapıldı. Ekipler çalışmalarda bugüne kadar 136 bin ton asfalt kullanıldı. Alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanması ile birlikte Gebze sorunlarından arınmış, yaşanabilecek çağdaş bir yer haline gelmeye başladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!