Gebze hatları kiralandı

Büyükşehir, Gebze`nin üç hattını 10 yıllığına Çolakoğlu Emlak`a kiraladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´nin Emlak Bank Mutlu kent, Yavuz Selim ve Gaziler bölgelerindeki toplu taşım güzergahlarını 10 yıllığına kiraya verdi. Hatlarda toplam 10 araç hizmet verecek. 1 milyon 600 bin YTL´den kiraya çıkarılan hatlar için geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu´nda bir ihale yapıldı. Milyon YTL´lerin birbiriyle yarıştığı ve kapalı zarf usulü ile yapılan ihalede Çolakoğlu Emlak verdiği 1 milyon 685 bin YTL´lik teklifi ile ihaleyi aldı.

4 FİRMA KATILDI
Bu arada ihaleye katılmak için Mevlüt Atıcı, Özalp İnşaat, Murat Demir, Rüştü Kızgır ve Çolokoğlu Emlak dosya aldı. Ancak Rüştü Kızgır adlı vatandaş ihale saatine kadar gerekli evrakları komisyona iletemeyince ihaleye giremedi. Böylece geçen hafta düzenlenen ihale gerekli işlemleri yerine getiren 4 firma ile yapıldı.

İhale katılarak teklif veren firmalar şöyle:

Mevlüt Atıcı       1 milyon 621 bin YTL
Özalp İnşaat      1 milyon 627 bin YTL