Fuar´da herkese eğlence var

Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Festivali, her kesime hitap ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 41. kez Kültür Sanat ve Eğlence Festivali adı altında kapılarını açan Kocaeli Fuarı´na vatandaşların ilgisi gün geçtikçe artarak devam ediyor. Fuarda isteyen eğleniyor, isteyen dinleniyor, isteyen müzik, isteyen sanatsal faaliyetlere katılabiliyor.

HER YAŞA HİTAP EDİYOR
İzmit´in sosyal hayatına canlılık getiren Fuar alanında, her yaşa hitap eden birbirinden ilginç ve kaliteli organizasyonlar mevcut. Güneş Sahnesi´nde halkın sevgilisi olan ünlü sanatçıları izleme fırsatı bulan vatandaşlar, bir yandan da halk  ozanlarının türkü ziyafetini farklı bir mekanda seyredebiliyorlar.  Ebru Gündeş, Rafet el Roman, Kutsi, Fatih Kısaparmak, Kıraç diyerek başlayan Çarşamba günlerindeki halk konserlerinde, vatandaşların yoğun ilgisi göze çarpıyor.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
Fuar alanındaki eğlence mekanı Lunasan ise gelen konuklara heyecanlı anlar yaşatıyor. Adrenalin yaşamak isteyenler, Lunasan´da doyasıya eğlenme imkanı bulup, stresten kurtuluyor. Alanda bulunan göl, organizasyonun doğal bir  görünüm kazanmasını sağlarken, insanlara sakin ortamda dinlenme fırsatı tanıyor. Midilli atları ve develer de fuarda dolaşmak için farklı bir seçenek. Yemek yemek için fuar dışına çıkmanıza gerek yok. Fuar içinde kurulan lokantalar ihtiyaç duyan herkesi memnun ediyor. Firmaların kurdukları stantlar, büyük ilgi görüyor. Çeşitli sergilerin düzenlendiği, kitapların tanıtıldığı sokakta sanat adına her şey bulmak mümkün.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!