Fuar açıldı, Kontrol sağlandı

Büyükşehir Belediyesi futbol turnuvasında Fuar Müdürlüğü ve Kontrol Güvenlik takımları 3 puan aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Daire Başkanlıkları ve İştiraklerin katıldığı halı saha futbol turnuvasında heyecan sürüyor. Fuar Müdürlüğü ve Kontrol Güvenlik takımları sahadan 3 puan ile ayrıldı.

HAKEM GEÇ KALDI, SOLMAZ YÖNETTİ
Büyükşehir futbol turnuvasında Fen İşleri ile Fuar Müdürlüğü takımları arasında oynanan karşılaşmaya, maçın hakeminin trafik nedeniyle geç gelmesi nedeniyle, tertip komitesinde sorumlu Feridun Solmaz, hakem olarak çıktı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Fuar Müdürlüğü 6-5 kazanmasını bildi. Günün ikinci karşılaşmasında ise, Ulaşım Müdürlüğü ile kontrol güvenlik takımları karşı karşıya geldi. Kontrol Güvenlik takımı, Yusuf Örengül ve Nurettin Acar´ın ayağından kazandığı goller ile sahadan 3 puan ile ayrılan takım olmayı başardı. 

PARK VE BAHÇELER EKTİ, İTFAİYE SULADI
Turnuvanın önceki gün B grubunda oynanan müsabakalarında ise, İtfaiye Müdürlüğü, Gülen Yüzler takımını 6-3 mağlup ederek, puanını 9 yaptı ve hemen hemen gruptan çıkmayı garantiledi. Gülen Yüzler takımı ise 0 puanda kalarak bir yarı final şansını oldukça zora soktu. B grubunda bir diğer karşılaşma da, Eğitim Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında oynandı. Karşılaşmayı 5-1 galip tamamlayan Park ve Bahçeler takımı, 3 puana ulaştı. Karşılaşmayı farklı kaybeden Eğitim Kültür Müdürlüğü ise, 3 puanda kaldı.

ULAŞIM MÜDÜRLÜĞÜ 4 – KONTROL VE GÜVENLİK 7
Yer:
Tutku Çim Halı
Hakem: Şükrü Şahin
ULAŞIM MÜDÜRLÜĞÜ :  Süleyman Yılmaz **, Rıdvan Alkan **, Sinan Macit **, Fatih Sarımert ** Murat Özdil ***, Necdet Yıldız ** (Şükrü Yaman **)
KONTROL VE GÜVENLİK : Harun Akarsu ***, Murat Oktay ** (Murat Başak **), Yusuf Örengül ****, Nurettin Acar **** (Birol Çamur ***), Mustafa Akgün ****, Turhan Özcan *** (Erdal Oruç ***)
Goller: Yusuf Örengül 4, Nurettin Acar 3, Murat Özdil 3, Rıdvan Alkan
Sarı Kart: Murat Özdil

FEN İŞLERİ 5 – FUAR MÜDÜRLÜĞÜ 6
Yer: Tutku Çim Halı
Hakem: Feridun Solmaz
FEN İŞLERİ :  Muzaffer Karakaş ***, Ökkeş Sayan ***, Tuncay Kulaksız *** (Ali Bektaş ***),Güray Öğren ***, İsmail Baki *** (Murat Alpaslan **), Aydın Karamak *** (Onur Özcan ***)
FUAR MÜDÜRLÜĞÜ :  Nuster Kolay ***, Semih Koraça *** (Fırat Taşkıran ****), Yüksel Yurt ***, İmdat Bal ***, Salih Levent ***, İbrahim Oruç ****
Goller: Güray Öğren 3, Salih Levent 3, Fırat Taşkıran 2, İbrahim Orçu, İsmail Baki, Ökkeş Sayan
Sarı Kart: Güray Öğren, Muzaffer Karakaş

Bizi;
sosyal medyada takip edin!