Esnaftan Başkan´a teşekkür yemeği

İnönü Caddesi´nde alt yapı çalışmaları zamanında tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü Caddesi`nde sel taşkınlarının önüne geçmek için yapılan alt yapı çalışmaları söz verilen süre içinde tamamlandı. Cadde esnafı sevincini dile getirmek için Başkan Karaosmanoğlu`na kahvaltı ile teşekkür etti.

MUCİZE SONUÇ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin İnönü Caddesinde 29 Haziran`da başladığı yağmur suyu kolektör çalışmasının bitirilmesi, Ağustos ayı sonunda planlanmışken, çalışmalar 30 gün önceden tamamlandı. Çalışmaları gece gündüz aralıksız takip eden ve zamanından önce bitirilmesini sağlayan Başkan Karaosmanoğlu`nun özverisi, esnafı mutlu etti. Kapalı olduğu süre içinde müşteri sıkıntısı çeken esnaf, yeniden normale dönmenin mutluluğunu yaşarken, bu kadar kısa sürede işin bitmesinin mucize olduğunu söyledi.

TEŞEKKÜR KAHVALTISI
İnönü Caddesi esnafı Başkan Karaosmanoğlu`na minnet duygusunu göstermek için, teşekkür kahvaltısı düzenledi. Geniş katılımın olduğu kahvaltı toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli`nin alt yapısına yıllardır el atılmadığı için her yağmurda su baskınları yaşıyoruz. Onlarca vatandaşımızın evi ve işyeri su baskınlarına mağdur kalıyor. Bu sorunu kökten halletmemiz için bu çalışmayı yapmak zorunda kaldık. Ama sözümüzü yerine getirdik. Esnafımız mağdur olmasın diye 24 saat çalışıp, zamanından önce alt yapı tamamlandı” dedi.

“UZUN YILLAR SORUN YAŞANMIYACAK”
Başkan Karaosmanoğlu İnönü Caddesi`nin üst yapısı için kullanılacak olan malzemeye esnafla birlikte karar vereceklerini söyledi. Karaosmanoğlu, “Çalışmalar tamamlandığında İnönü caddesi uzun yıllar alt yapı sorunu yaşamayacak” şeklinde konuştu.
İKM ve İnönü Caddesi esnafının teşekkür kahvaltısına Başkan karaosmanoğlu`nun yanı sıra, Başkan Vekili İlyas Şeker, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ve kolektör üzerinde çalışanlar katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!