Esnaf hizmetten memnun

Bekirpaşa Turan Güneş caddesi esnafı, caddeye yapılan Büyükşehir yatırımları için Başkan`a teşekkür etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf ve Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ile birlikte İzmit Turan Güneş Caddesi´nde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan esnaf Büyükşehir Belediyesi´nin caddeye yönelik yatırımları nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Yapılan alt ve üst yapı çalışmalarıyla caddelerinin modern ve temiz bir görüntüye kavuştuğunu söyleyen esnaf, bunun müşteri potansiyeline de büyük yararı olduğunu kaydetti.

BU SÖZLER HERŞEYE DEĞER
Esnafın değerlendirmelerinden mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu ise “Kocaeli´nin yaşanmak zevk alınan bir yer olması için gece gündüz çalışıyoruz. Kentin yıllardır birikmiş sorunlarına savaş açtık. Tek tek çözmeye de kararlıyız. Alt yapı çalışmaları sırasında zor günler geçirdik. Ama şimdi esnafımızdan duyduğumuz bu sözler ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha gözler önüne sergiliyor. Bu güzel sözler tüm yorgunluğa değer” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra caddede tur atarak vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.