Eski Mezbaha Yolu 20 metre oluyor

Genişlik 2.5 kat artırılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi Eski Mezbaha Yolu`nu genişletmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında 8 metrelik yolun genişliği 20 metreye çıkacak.

SIKINTILAR KALKACAK
Trafik yoğunluğu, darlığı ve zeminin bozuk olması nedeniyle sürücüler için sıkıntı veren Eski Mezbaha Yolu`nda bir süre önce şuyulandırma çalışmaları yapılmıştı. Büyükşehir Belediyesi hem yolu gerçek genişliğine getirmek hem de trafikteki problemleri ortadan kaldırmak amacıyla kendi araç ve personeliyle çalışmalara start verdi.

BAHÇE DUVARLARI YIKILIYOR
Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler ilk olarak yolun sağ ve solunda bulunan iş yerlerinin bahçe duvarlarını yıkıyor. Yol genişletme çalışmasının ardından alt yapı çalışmalarına start verilecek. Son olarak ise Eski Mezbaha Yolu baştan sona asfaltlanacak.