Engellilere yeni iş sahası

Büyükşehir, Gülen Yüzler Rehabilitasyon Merkezi`nden bir heyeti Hollanda`ya gönderdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hollanda´nın Amsterdam  Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü Gülen Yüzler Engelliler Rehabilitasyon Merkezi´ni geliştirme çalışmalarını başlattı. Engelli vatandaşlara yeni istihdam sahası açmak için, Gülen Yüzler Engelliler Rehabilitasyon Merkezi´nden bir heyet, Hollanda´ya gitti.

YENİ PROJELER YAPILACAK
Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, proje çatısı altında üretim alanlarını genişletmek ve daha fazla engelli vatandaşa istihdam sağlamak amacıyla, Hollanda´ya gitti. Gülen Yüzler Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasin Özlü, yardımcısı Fatih Genç ve Grafik Tasarımcısı Basri Akman, Hollanda´da sosyal içerikli ve engelliler için uygulanan projeleri inceledi.

AMAÇ YENİ İSTİHDAM ALANI
Hollanda´da 60 yıldır sosyal projelere öncülük eden Pantar adlı firmayı ziyaret eden heyet, hazırlanan yeni projeleri inceleyip bilgi aldı. Yaptıkları inceleme gezisini değerlendiren Gülen Yüzler Müdürü Yasin Özlü, “Sosyal içerikli projelerimizi geliştirmek, özürlü vatandaşlarımıza yeni istihdam alanları oluşturmak için önemli projeler geliştirilmiş. Biz bu projeleri Büyükşehir Belediyesi olarak kentimize uygulama çabası içindeyiz. Bu sayede bir çok özürlü vatandaşımız daha meslek sahibi olacak” dedi.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!