Emel Sayın ve Emrah´la 30 Ağustos coşkusu

Büyükşehir Zafer Bayramı`nda Kocaelililer için muhteşem bir konser düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı için muhteşem bir program hazırladı. Büyükşehir, Zafer Bayramı´nda Türk Sanat Müziği´nin kraliçesi Emel Sayın ile arabeskin dev ismi Emrah´ı Kocaelililer ile buluşturacak. Fuardaki Güneş Sahnesi´nde gerçekleştirilecek olan konser saat 21.00´de başlayacak. Emel Sayın ve Emrah, şarkılarıyla Zafer Bayramı coşkusuna renk katacak.

MAVİ BONCUK GELİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Eğlence Festivali kapsamında düzenlediği konser etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle organize edilen konser programına Türk Sanat Müziği´nin sevilen sesi Emel Sayın ile Arabesk Müziğin en önemli seslerinden Emrah konuk olacak. Feride, Yağdır Mevlam Su, Mavi Boncuk gibi eserlerle Türk halkının gönlünde taht kuran Emel Sayın Kocaeli halkına Fuar içi Güneş Sahnesi´nde unutulmaz bir konser verecek. Emrah da eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuarla sevenlerinin karşısında olacak.

 

ZAFER ÇOŞKUSU MEHTARANLA  ARTACAK
Öte yandan konser öncesinde Gebze Belediyesi Mehteran Takımı sahne alacak. Mehteran Takımı seslendireceği eserlerle Zafer Bayramı kutlamalarına anlam katacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!