Eğitimcilere teşekkür yemeği

23 Nisan ve 19 Mayıs etkinliklerinde görev alan öğretmenlere yemek verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan ve 19 Mayıs etkinliklerinde görev alan öğretmenlere, eşleriyle birlikte teşekkür yemeği verdi. Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, öğretmenleri kutlarken, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, eğitimli gençlerin ülke geleceğini şekillendireceğini belirterek, eğitimi her ortamda destek verdiklerini söyledi.

EŞLERİYLE KATILDILAR 
Kocaeli´nde başarılı geçen 23 Nisan ve 19 Mayıs kutlamalarının mimarları öğretmenler, kendileri için Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yemeğe eşleriyle birlikte katıldı. Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhlis Öztürk´ün de katıldığı yemekte, öğretmenlerin başarıları kutlandı. Gecede öğretmenler kendilerini düşünen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

VALİ KUTLADI
Yemekte bir konuşma yapan Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, her iki bayramda gösteriyi kusursuz yapan öğrencilerle, onlara emek veren öğretmenleri kutladı. Vali Sözer, 23 Nisan etkinliklerinde yabancı sözler içeren şarkılarla gösteri yapılmasını çok doğru bulmadığını belirtti. Vali Sözer, eğitimcileri düşünerek, böyle bir yemeği organize eden Büyükşehir Belediyesine de teşekkür etti.

EĞİTİME KATKI
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker yemekte yaptığı konuşmada, eğitime verilen desteği anlattı. İlköğretim okullarına ücretsiz kırtasiye yardımı yaptıklarını, üniversiteli 10 bin gence burs verildiğini anlatan Şeker, “Ülke geleceği eğitimli gençlerin elinde olacaktır. Gelişmiş ülkelerle yarışabilmek için, eğitimli, sorgulayan, araştıran gençlere ihtiyacımız var. Bunu sağlayacak olan siz öğretmenlersiniz. Biz yerel yönetim olarak hem eğitim kurumlarının, hem öğrencilerimizin yardımına koşuyoruz. Desteğimiz bundan sonra artarak sürecektir” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!