Düşük tekliflere titiz inceleme

Büyükşehir Belediyesi, ihalelerde çok düşük teklif veren şirketlerin kullanacağı malların kalitesini takibe aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptığı ihalelerde, belirlenen muhammen bedelin altında çok düşük teklifler veren firmaların kullanacağı malın kalitesini takibe aldı. Kaliteli malzeme kullanıp, hizmetin kalıcı olmasını isteyen Büyükşehir Belediyesi, bu konuda hassas davranıyor.


 
7 FİRMA TEKLİF VERDİ
Büyükşehir Belediyesinin Çayırova Ragıp Demirkol Caddesi ile 4. Caddenin alt yapı ve üst yapı ihalelerine teklif veren firmaların dosyalarını ve kullanacakları malzemeyi inceliyor. Muhammen bedeli 5 trilyon 303 milyar olan 2 kilometre uzunluğunda Ragıp Demirkol Caddesinin ihalesine 7 firma, muhammen bedeli 4 trilyon 500  milyar olan bin 700 metre uzunluğundaki  4. Caddeye 5 firma teklif verdi. İhale komisyonu, teklif veren firmalarla bir araya gelip yapılacak işte kullanılacak malzemeleri tanıttı.


 
KALICI HİZMET YAPIYORUZ
Hizmetlerin kalıcı olması için çaba sarfettiklerini İhale Komisyon Başkanı Cemal Şişman,  "Yaptığımız tüm ihaleleri ve ihaleye giren firmaların kullanacakları malzemeyi en ince detayına kadar inceliyoruz. Yaptığımız ihalelerde muhammen bedelin çok altında teklif veren firmaları çağırıp bu işi nasıl yapacağını ve hangi malzemeyi kullanacağını soruyoruz. Bizim içimize sinmeyen hiçbir ihaleyi düşük verdi diye düşük verene vermiyoruz. Bizim için önemli olan kaliteli ve kalıcı hizmet. Yaptığımız hizmeti yapboz mantığıyla değil, uzun yıllar işlevliğini sürdürecek kalıcı hizmet yapıyoruz" dedi.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!