Dünyayı kadınlar aydınlatacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kadın Meclisi`ne yemek verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kadın Meclisi´nin üyeleri ile Gebze Osman Hamdi Bey Müzesi´nde bir araya geldi. Eşi Behiye Karaosmanoğlu ile yemeğe ev sahipliği yapan Başkan Karaosmanoğlu, dünyayı kadınların şekillendirip, aydınlığa kavuşturacağını söyledi.

YEMEĞE İLGİ BÜYÜKTÜ
Osman Hamdi Bey Müzesi´nde verilen yemeğe Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe´nin eşi Birgül Pepe, Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, eşi Havva Ayar, Milletvekili Muzaffer Baştopçu´nun eşi Hale Baştopçu, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, eşi Fahriye Pehlivan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehliva´nın eşi Ayşe Pehlivan, Ak Parti Milletvekili Adayı Sibel Gönül, Kadın Meclisi Başkanı Oya Tuncer, Gebze ADD ve Gebze Kızılay Derneği temsilcileri ile kadın meclisi üyeleri katıldı.

KENTİN MİMARI KADINLARDIR
Yemek sonrasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, hayatın sıkıntısını kadınların çektiğini, dünyayı aydınlatacak olanlarında kadınlar olduğunu söyledi. Kentlerin yapılaşmasında asıl mimarların kadınlar olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, “Kadınlarımızın değerini biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara, annelere yönelik birçok projeye imza attık. İşte bunlar içerisinde Türkiye´ye örnek olan projemiz annelere süt yardımı projesi. Yoksulluk önce anneyi sonra çocukları vuruyor. Bizde annelere süt yardımı yapıyoruz. İsteyen her anne gidip sütünü ücretsiz olarak alabiliyor. Bu çalışmalarımızda Türkiye´ye örnek oluyor” dedi.

GEBZE´Yİ YENİLEDİK
Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Gebze´ye büyük yatırımlar yaparak, güzel hizmetler verdiklerini anlattı. Karaosmanoğlu, “Bu hizmetler Gebze´yi çok değiştirdi. Yemek yediğimiz bu Osman Hamdi Bey Müzesi atıl vaziyette duruyordu. Şimdi mükemmel tarihi bir yapıya kavuştuk. Cadde ve sokaklarda artık yürünebiliyor. Gebze çok daha güzel olacak. Bunun için kadınlarımızın çalışmalarda desteklerini artarak yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!