Düğün sonrası maça çıktı ve golünü attı

Büyükşehir Kağıtsporlu İsmail Hakkı Buruş, evlendikten 2 gün sonra, ilk maçında golünü yazdı

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı futbolcularından İsmail Hakkı Buruş, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun kıydığı nikah ile evliler kervanına katıldı. Düğün sonrası ilk maçında da başarılı bir oyun sergileyen Buruş, evliliğin kendisine yaradığını gösterdi.

 

NİKAHI BAŞKAN KARAOSMANOĞLU KIYDI
Büyükşehir Kağıtspor futbolcularından Kandıralı İsmail Hakkı Buruş, geçtiğimiz hafta Kullar´dan Emire Üçüncü ile hayatını birleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından Perşembe akşamı Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi´nde yapılan nikah töreniyle dünya evine giren İsmail Hakkı Buruş´u bu mutlu gününde Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm ve takım arkadaşları yalnız bırakmadı.

KIZ TARAFINA KARŞI OYNAYACAK
Çiçeği burnunda damat, hafta sonu ayağının tozuyla Büyükşehir Kağıtspor´un Darıca Kale ile oynadığı maçta formasını giydi. Kağıtspor´un 3-0 kazandığı Darıca Kale maçında başarılı bir oyun sergileyen Buruş, bu futbolunu birde golle süsleyerek evliliğin kendisine yaradığını göstermiş oldu. Maç sonrasında balayı için Antalya´ya giden Buruş, balayı dönüşünde Perşembe günü takımla birlikte antrenmanlarına çıkacak. Buruş, büyük bir ihtimalle Pazar günü eşinin beldesi olan Kullar takımına karşı formasını giyerek, Kağıtspor´un başarısı için ter dökecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!