Dostluk ziyareti

Gürcistan Başkonsolosu Zviad Kvatchantiradze Başkan Karaosmanoğlu`nu Gebze Hizmet Binası`nda ziyaret etti

Gürcistan´ın İstanbul Başkonsolosu Zviad Kvatchantiradze, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu Gebze´deki makamında ziyaret etti. Gürcistan´ın Türkiye ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, iki ülke arasındaki dostluğun daha da geliştirilmesi gerektiğini kaydetti.

KAPIDA KARŞILADI
Gürcistan Başkonsolosu Zviad Kvatchantuiradze Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu Gebze Hizmet Binasındaki Makamında ziyaret etti. İlk olarak Büyükşehir şeref defterini imzalayan Başkonsolosa Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli´nin simgesi olan Saat Kulesi´nin kristal bir maketini ile pişmaniye hediye etti.

SICAK GÖRÜŞME
Sıcak bir ortam geçen görüşmede iki ülkenin birçok ortak noktasının bulunduğu buradan hareketle karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi gerektiği vurgulandı. Ziyarette Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan da hazır bulundu.