Din görevlilerinden teşekkür ziyareti

Kocaeli Din Görevlileri Derneği, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker`i ziyaret etti

Kocaeli Din Görevlileri Derneği yönecileri, Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker´i ziyaret ederek, kendilerine verilen destek nedeniyle teşekkür etti.

YARDIMA TEŞEKKÜR
Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle, Kocaeli Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Gedikli, üyeler Fevzi Elitok, Recep Özcan ve Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi Mali Sekreteri Selami Tarcan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker´i makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından derneğe ve camilere verilen destek için teşekkür eden Gedikli, “Büyükşehir desteği sayesinde özellikle köylerimizde inşaatları duran camilerimiz onarıldı, imam evleri tamamlandı. Bu yardımların devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

CAMİNİN SÜSÜ CEMAATTİR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, 2 yıl içinde 100 den fazla camiye yardım ettiklerini belirterek, bu konuda gelen talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını anlattı. Özellikle köylerde camilerin yapım ve onarımında çok sıkıntı yaşandığını ifade eden Şeker, “Camilerin süsü cemaatidir. Özellikle gençlerin bu konuda teşvik edilmesi lazım. Bu konudaki en büyük görevde siz imamlarımıza düşüyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için din görevlilerimize büyük görev düşüyor” dedi.

GENÇLİK MERKEZİ
Fethiye Caddesi Feridun Özbay Sokak´ta bulunan Din Görevlileri Lokali´ni, yapacakları yeni düzenleme ile gençlik merkezine dönüştüreceklerini belirten Gedikli, bu sayede gençlere daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını anlattı. Hafta nedeniyle çeşitli etkinlik yapacaklarını anlatan Gedikli, özellikle gençlerin kötü alışkanlıklara sürüklendiğini ve zehirlendiğini belirterek, alacakları önlem ve yapacakları çalışma ile onları aydınlatmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!