Dilovası´nda vatandaşın isteği yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, İmam Buhari Camii`nin çevre düzenlemesini yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası´nda vatandaşın isteği ile İmam Buhari Camii´nin çevre düzenlemesini yaptı. Daha önce mezbelelik bir konumda olan caminin çevresi, adına yakışır bir görünüm kazandı.

VATANDAŞ MUTLU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çevre düzenleme çalışmalarında vatandaşların taleplerini de dikkate alıyor. Özellikle çocuk parkı, okul ve camiler gibi toplu kullanım alanlarının çevre düzenlemeleri konusunda hassas davranan ekipler, bu tür yerleri mezbelelikten kurtarmak için, çalışmalarda programlarına öncelik veriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Dilovası´nda İmam Buhara Camii çevresini de vatandaşların taleplerini dikkate alarak yeniden düzenledi. Yapılan düzenleme çalışmaları vatandaşı oldukça mutlu etti.

ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Yapılan çalışmalarla Dilovası İmam Bihara Camii çevresi, yıllarca toprak döküntüsü görünümünden kurtarıldı. Caminin bahçesine şekil verilirken, çiçeklerle her köşesi süslendi. Cami cemaati yapılan düzenleme sayesinde güzel bir görünüme kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!