Dilovası´na belediye otobüs seferleri başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit - Dilovası arasında 4 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni otobüs seferleri başlatıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit - Dilovası arasında 4 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni otobüs seferleri başlatıyor. Sabah saat 06.05´te başlayacak olan seferler, gece saat 24.05´e kadar sürecek.

YOĞUNLUĞU ÇÖZECEK
Darıca – Gebze – İzmit arasında çalışan belediye otobüslerinde yaşanan yolcu yoğunluğu nedeniyle, Dilovası´nda ikamet eden veya çalışan vatandaşların taleplerini inceleyen Ulaşım Daire Başkanlığı teknik elemanları, talebi yerinde buldu. Özellikle İzmit´e geliş ve dönüşlerinde yolcu kapasitesinin fazla olması nedeniyle sorun yaşayan vatandaşlar için, Büyükşehir Belediyesi, Dliovası´na belediye otobüs seferi başlatma kararı aldı.

GECE 24.00´E KADAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali´nden Dilovası´na gidecek olan ilk aracın seferini saat 06.05´te başlatacak. Otobüsler, Dilovası Belediyesi önünden geri dönecekler. İzmit´ten Dilovası istikametine gidecek olan son belediye otobüsü gece saat 23.05´te Otobüs Terminali´nden hareket edecek. Dilovası´ndan İzmit istikametine gidecek olan araçların son sefer saati ise 24.05 olarak belirlendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!