Dilovası Seka Park´ta eğlendi

Büyükşehir Belediyesi, yoğun ilgi gören kültür gezilerini yeniden başlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´de yaşayan insanlar için düzenlediği ve 10 günde 4 bin kişinin katıldığı kültür gezilerini yeniden başlattı. Dilovası´ndan deniz otobüsleri ile Seka Park´a getirilen vatandaşlar, gönüllerince eğlenip, parkın tadını çıkardı.

 

İNSANLAR SEVİNÇLİ
Gebze, Darıca, Çayırova ve Şekerpınar´da yaşayan insanlar için düzenlenen ve yoğun ilgi gören kültür gezileri, bu kez Dilovası´nda yaşayan insanlar için gerçekleştirildi. Tur için Dilovası´ndan otobüslerle alınan vatandaşlar, Hereke İskelesi´ne getirilerek, buradan Kartepe Deniz Otobüsü ile İzmit´e taşındı. Seka Park´ı ilk kez görme fırsatı bulan Dilovası sakinleri, oldukça sevinçli ve neşeliydi. Düzenlenen kültür turlarının Dilovası´ndan da yapılması, özellikle burada yaşayan dar gelirli aileleri sevindirdi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Geziye katılanlara Büyükşehir Belediyesi tarafından erzak dağıtıldı. Seka Park´ın yeşil çimleri üzerinde piknik yapmanın zevkini çıkaran Dilovası sakinleri, doğa ve denizin buluştuğu bu alanda olmaktan oldukça mutluydu. Yorulanlar çimler üzerinde uzanıp, doğa ile baş başa olmanın tadına vardı. Geziye katılanlara yönelik spor etkinlikleri düzenlenirken, vatandaşlara yönelik konser verildi. Geziye katılanlar oldukça keyifli bir gün geçirmenin sevincini yaşadı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!