Dev çadırda Uğur Arslan rüzgarı

“Deniz Feneri” programı ile tanınan ünlü sanatçıya ilgi yoğundu

İbrahim Sadri, Fatih Kısaparmak ve Engin Noyan gibi kendi kategorilerinde önemli yerlere sahip olan sanatçıların konuk olduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Çadırı, dün akşam yine büyük bir sanatçıyı ağırlamanın mutluluğunu yaşadı. Deniz Feneri programıyla tanınan ve şiirleriyle büyük beğeni toplayan Uğur Arslan, Kocaelililer`in karşısına çıktı.

MAÇA RAĞMEN YOĞUN İLGİ
Fenerbahçe`nin Şampiyonlar Ligi maçı olmasına karşın dev çadır Arslan hayranlarıyla doldu. Ünlü sanatçı sahneye son albümünde yer alan “Son Hıçkırık” şiiriyle çıktı. Şiirin ardından kendisini dinlemeye gelenlere yönelik kısa bir konuşma yapan Arslan, Kocaeli seyircisi ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra şiirlerini okumaya devam eden Uğur Arslan`ın  “Karagümrük Yanıyor” adlı şiiri ise büyük ilgi gördü. Seyircilerin bu ilgisi karşısında bir hayli duygulanan sanatçı, bu şiirine klip çekeceğini hayranlarına müjdeledi.

ŞENGÖZ İÇİN “ER MEKTUBU”
Çadıra konuk olan Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Uğur Arslan`dan meclis üyesi Selahattin Şengöz`ün asker oğlu Muhammet Şengöz için “Er Mektubu” adlı şiiri okumasını istedi. Arslan, Köktürk`ün bu isteğini kırmazken, özellikle asker anneleri şiiri dinlerken oldukça duygulandı. Uğur Arslan`ın şiirleri ile oldukça keyifli bir akşam geçiren Kocaelililer Mihriban, Kara Tren ve Akdeniz Akşamları gibi şarkıları da hep birlikte seslendirdi.

TEKRAR OKUDU
Arslan programının sonunda izleyenlerin ısrarı nedeniyle “Son Hıçkırık” adlı şiirini tekrar okudu. Programını başarıyla tamamlayan sanatçıya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker bir plaket ve çiçek ile teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!