Derince´ye mini SEKAPARK

300 dönümlük dev bir alan dinlenme ve spor mekanı olarak düzenlenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşın dinlenerek, spor yapabileceği reakreasyon alanları oluşturmaya devam ediyor. Sekapark çalışmasıyla hedefini ortaya koyan Büyükşehir, uygun bulduğu her alanı yeşillendirerek halkın hizmetine sunmayı sürdürüyor.

300 DÖNÜM ÜZERİNE
Büyükşehir şimdi de Derince´ye bağlı Çınarlıdere mevkiini halkın hizmetine kazandırmaya hazırlanıyor. Yapılacak düzenleme ile 300 dönümlük alan vatandaşların spor yapabileceği, ailece eğlenebileceği ve piknik yapabileceği bir mekan haline getirilecek.

HER ŞEY MEVCUT
Mini Sekapark görüntüsündeki alan içinde, 6 adet ahşap, 2 adet beton köprü, 30 adet kamelya alanı, 3 adet ahşap çocuk oyun alanı, 2 adet voleybol, 1 adet futbol sahası, 2 wc, 1 büfe, 200 tonluk su deposu, yürüyüş yolları, aydınlatma sistemi, piknik alanları, çeşmeler, barbeküler, serbest oyun alanları ile otoparklar yapılacak. Hizmetin tamamlanmasıyla Derinceliler adeta cennetten bir mekana kavuşmuş olacak.

İKİ FİRMA TEKLİF VERDİ
Öte yandan söz konusu hizmet için önceki gün Büyükşehir Belediyesi´nde bir ihale gerçekleştirildi. Çınarlıdere Çevre Düzenleme İşi adı altında çıkılan ihaleye iki firmadan teklif geldi. Hür-İş İnşaat 917 bin 450 YTL ile en düşük teklifi sunarken, Tosunlar Kereste İnşaat 1 milyon 443 bin 539 ile en yüksek fiyatı verdi.
İhaleyi alan firma 120 takvim günü içinde çalışmalarını tamamlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!