Değirmendereliler´e müjde

Büyükşehir Belediyesi, belde stadı ve kapalı spor salonunu baştan sona yeniledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin büyük bir bölümünde başlatılan spor tesisleri hamlesi, Değirmendere´de de tüm hızıyla devam ediyor. Bir taraftan belde stadyumu diğer taraftan mevcut kapalı spor salonu adeta baştan sona yenilendi.


 
TRİBÜNLER TAMAM
Büyükşehir Belediyesi tarafından Değirmendere Futbol Sahası Sentetik Çim, Kapalı Spor Salonu, Tribün ve Çevre Düzenlemesi adı altında başlatılan çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Stadyumdaki çalışmaların sona ermesiyle Değirmendere ve çevresinde oturan sporcular, artık toprak saha yerine suni çimde futbol oynayacak. 60 metre genişliğinde, 90 metre uzunluğundaki sahanın tamamı sentetik çimle kaplanırken, 30 metre uzunluğundaki maraton tribününün 10 metrelik kısmı da kapalı tribün olarak inşa edildi. Çalışmalar tamamlandıktan sonra, Değirmendere Futbol Sahasında yaklaşık 500 kişi maç izleyebilecek. Ayrıca sahanın hemen girişinde bulunan mevcut soyunma odalarına ilave olarak, seyirci tuvaleti ve hidrofor odası inşaatı da tamamlanmış durumda.  

SALONA 120 KİŞİLİK TRİBÜN
Değirmendere Futbol Sahasının hemen yanında bulunan Kapalı Spor Salonunu büyüterek 120 kişilik tribün yapan Büyükşehir ekipleri, burada da işin büyük bir bölümünü tamamladı. Eskiden sadece antrenmanların yapıldığı, tribün olmadığı için resmi müsabakaların oynanamadığı Değirmenderespor Kapalı Spor Salonunda, çalışmaların tamamlanmasından sonra resmi antrenman ve müsabakaları seyirciler de izleyebilecek.  Çalışmaların önümüzdeki ay içinde tamamlanacağını belirten Büyükşehirli yetkililer, müteahhit firmanın ağustos ayı sonuna kadar işin tamamını teslim edeceğini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!