Darıca projelerine yerinde inceleme

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir´in çalışmalarındaki son durumu denetledi

Haftanın belirli günlerinde Gebze ve beldelerinde bulunan, çeşitli toplantı ve programlara katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca´da. Beldede yapımı devam eden ve başlayacak projeleri yerinde inceleyen Karaosmanoğlu, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

FERİBOT YOLU KAVŞAĞI
AK Parti İl Başkanı Fikri Işık , Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ve Darıca Belde Başkanı Orhan Pala ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabalık´ın da eşlik ettiği inceleme gezisi, Osman Gazi D-100 Bağlantı Köprüsü inşaat alanından başladı. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, buradan Eskihisar Feribot Yolu Köprülü Kavşak Projesinin yapılacağı Işıklar Mevkiine geçti. Üstlenici firma olan Saryapı´nın sahibi Hasan Saral´dan projeyle ilgili geniş bir brifing alan Karaosmanoğlu, dal-geç yöntemiyle yapılacak kavşağın feribot yolunda yaşanan trafik sıkışıklığını kesinkez ortadan kaldıracağını söyledi.

MEVCUT YOL KAPATILACAK
Hasan Saral ise çalışmalar nedeniyle feribot yolunu bir süre trafiğe kapatacaklarını, bu nedenle araçların kullanacağı alternatif ara yolların yapımının tamamlandığını belirterek, projenin önemli bir bölümünü kış bastırmadan tamamlayacakları sözünü verdi.

NENEHATUN PARK ALANI
Buradan beldenin ikinci büyük parkı olacak olan Nene Hatun Park alanına geçen Başkan Karaosmanoğlu, ihalesi bir süre önce tamamlanan ve içinde kafeterya, havuz, çocuk oyun grubu ve yürüyüş alanlarının bulunacağı parkla ilgili bilgi aldı, yıl sonuna kadar parkı hizmete açmayı planladıklarını ifade etti.

“TRİBÜNLER BÜYÜTÜLSÜN”
Nene Hatun ve Kazım Karabekir Mahallelerinin keşistiği noktada bulunan futbol sahası ile ilgili çalışmaları da denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılması düşünülen 700 kişilik tribünde kapasitenin 1200´e çıkarılması talimatını verdi. Yoğun geçen denetlemelerin ardından Darıca Çınaraltı´nda vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, daha sonra belediye binasında çeşitli temaslarda bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!