ÇYDD: Karaosmanoğlu’nun yanındayız

Başkan Karaosmanoğlu, ÇYDD İzmit Şubesi’nde ‘’Gelecek İçin Kocaeli Modeli’’ başlıklı bir sunum yaptı

ÇYDD: Karaosmanoğlu’nun yanındayız
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmit Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte ‘’Gelecek İçin Kocaeli Modeli’’ başlıklı bir sunum yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu güne kadar yaptığı çalışmalardan örnekler veren ve yapılması planlanan projeleri anlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yaptığımız çalışmalarla Kocaeli, Türkiye’ye model, dünyaya örnek bir kent olsun istiyoruz. Tüm bunları sizin verdiğini enerjiyle yapıyoruz. Dersimize çok iyi çalıştık ve ödevimizi çok iyi biliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda hepimizin emeği, iradesi, katkısı var’’ dedi. Kocaeli’ndeki sivil toplum kuruluşlarının bayan başkanlarının da katıldığı etkinlikte ev sahipliğini üstlenen ÇYDD İzmit Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu da, ‘’Çalışınca oluyor sloganının gerçek olduğunu ve çok çalışıldığını gördük. Başkanımız’ın dostluğuna güveniyoruz. Yapılması planlanan projeler de çok güzel. Biz sizin yanınızdayız’’ ifadesini kullandı.