Çözen Kartepe´ye gidiyor

Büyükşehir Dergisi`ndeki ödüllü bulmacayı çözen iki kişi Kartepe tatili kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne ait Büyükşehir Dergisi, ödüllü bulmacası ile kazandırmaya devam ediyor. Mart-Nisan sayısındaki bulmacayı çözen Abdullah Erkan Duayioğlu ve Oğuz Sümer iki kişilik hafta sonu tatili kazandı. Duayioğlu ve Sümer 4-5-6 Nisan tarihleri arasında Kartepe Green Park Resort Otel´de aileleriyle birlikte muhteşem bir tatil yapacak. Bulmacayı doğru olarak çözen vatandaşlar önceki gün Büyükşehir Belediyesi´ne gelerek ödüllerini Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nun elinden aldı.

BULMACAYA BÜYÜK İLGİ
Büyükşehir Belediyesi´nin, içinde ödüllü bulmacası olan dergisine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Bulmaca meraklıları derginin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor. Kartepe tatil ödüllü bulmacayı Abdullah Erkan Duayioğlu ve Oğuz Sümer çözdü. Duayioğlu ve Sümer önümüzdeki haftasonunu eşleriyle birlikte Kartepede geçirecek.

USTAOĞLU´NDAN KUTLAMA
Bulmacayı doğru bilip tatil kazanan vatandaşlara ödüllerini Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu verdi. Büyükşehir Dergisindeki bulmacaya vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Ustaoğlu, “Sizleri de başarınızdan dolayı kutluyorum. Umarım çok güzel bir tatil geçiririsiniz” dedi.

BİLGİYE VERİLEN ÖDÜL
Eşi ile birlikte tatile çıkacağını söyleyen Oğuz Sümer ise, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Kendisinin yıllardır bulmaca çözdüğünü söyleyen Sümer, “Ancak ilk kez böyle bir hediye alıyorum. Bilginin ödüllendirilmesi çok güzel” yorumunu yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!