Cezaevi Köprüsü de sahile bağlandı

Büyükşehir, tamamlanma aşamasına gelen Cezaevi Köprüsü`nü asfaltladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100´ün İzmit kent geçişini kesintisiz hale getirmek için başlattığı tünel ve köprülü kavşak çalışmalarını yavaş yavaş bitirme aşamasına getiriyor. Daha önce Seka Tünel Geçişi ve Köprülü Kavşağı´nı sahil yoluna bağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez da tamamlanma aşamasına gelen Cezaevi Köprülü Kavşağı´nı asfaltlayarak, sahil yoluna bağlantısını yaptı.

KÖPRÜ ASFALTLANDI
Işıklı kavşaklar yüzünden sık sık tıkanan, deniz ile İzmit merkezi arasında set oluşturan, kazaların yaşanmasına neden olan D-100, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile kesintisiz hale getiriliyor. Çeşitli bölgelerde sürdürülen tünel geçiş ve köprülü kavşaklar da çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yapımı süren ve önemli kavşaklardan biri olan Cezaevi Köprülü Kavşağı´nda, sahil yolu bağlantısı için oluşturulan köprü tamamen asfaltlandı. Toplam 140 metre uzunluğunda, 11 metre genişliğinde inşa edilen köprünün, eski köprü ile bağlantısı tamamlandı. Eski köprü ile yeni köprü bağlantı noktasında trafik akışının yoğunluğu hesap edilerek, köprü başı genişletme çalışması devam ediyor.

DÜZENLEME YAPILIYOR
Cezaevi Köprülü Kavşağı´nın sahile bağlantısı tamamlanırken, Plaj Yolu´ndan gelen araçlar ile Elgin Kan Okulu´ndan çıkan araçlar için düzenleme ise sürüyor. SEKA Lojmanları önünde yapılmakta olan düzenleme, yaşanabilecek trafik sıkışıklığının da önüne geçecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemenin tamamlanması, köprü geçişinin trafiğe açılması ile, bölgedeki trafik yoğunluğu rahatlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!