Cebeci sahili şenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cebeci sahilinde organize edilen Plaj Voleybolu büyük ilgi gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenip, geleneksel hale getirilmesi planlanan Plaj Voleybolu hafta sonu Kandıra´nın Cebeci Sahilinde gerçekleşti. Toplamda 66 takımın katıldığı turnuva sonrasında dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.


 
PAZAR GÜNÜ YOĞUN İLGİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Sahillerini canlandırmak amacıyla düzenlenen Plaj Voleybolu turnuvası hafta sonu yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Cumartesi ve Pazar günü yapılan müsabakalara erkeklerde 35, bayanlarda 13 ve karmada 18 takım katıldı. Hem yaz mevsimi, hem de hafta sonu olması nedeniyle Cebeci sahillerine akın eden tatilciler, denize girmenin yanı sıra, müthiş bir voleybol ziyafetine tanık oldu. Özellikle final maçlarının oynandığı Pazar günü, yoğunluk oldukça fazlaydı.

ERKEKLERDE HARUN VE BAYKURT 1. OLDU
Turnuvaya en çok katılım erkek sporcular kategorisinde oldu. 35 takımın mücadele ettiği erkeklerde, Baykurt ile Harun´dan oluşan kararsız takımı tek set üzerinden yapılan ve bir hayli çekişmeli geçen final karşılaşmasını 21-19 kazanarak birinci olurken, rakipleri Aytaç ve Yakup ise, son sayıda kaybederek 2. oldu. 1. olan Baykurt ve Harun, Büyükşehir Kağıtspor Kulübü İdari Amiri Abdurrahman Polat´ın elinden Bisiklet ve kupasını alırken, 2. olan Aytaç ve Yakup´ta Pirelli´den deniz yatağı kazandı. Erkeklerde Üçüncülüğü ise Alyuvarlar takımı kazandı.

BAYANLARDA SENEM VE GAMZE ZİRVEDE
Turnuvanın bayanlar kategorisinde ise 13 takım katıldı. Sıcak havaya rağmen oldukça güzel bir mücadele sergileyen bayan sporcular seyircilerden büyük alkış aldı. Müthiş çekişmeli geçen maçlar sonrasında Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı voleybolcularından oluşan Senem-Gamze ikilisi şampiyonluğa ulaşırken, Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Antrenörü Asuman Nazlı´nın da yer aldığı Ebru-Asuman ikilisinden oluşan İman Gücü takımı ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. Beachvolley turnuvalarında genelde ilk 3 sıra içerisine girmeyi başaran Melike-İlkay ikilisi ise, bu turnuvada da dereceye girmeyi başararak 3. oldu.

YAKUP VE BİNER´DEN BEKLENEN SONUÇ
Bir bayan ve bir erkekten oluşan karma mücadelesine ise 18 takım ortak oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta Kocaeli Fuarında düzenlenen Park Voleybolunda 1. olan takımda yer alan Yakup-Biner ikilisi final maçında İlkay-Cenk ikilisini 21-12 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Cebeci Sahillerine de adlarını yazdırmayı başardı. Gamze-Erdal ikilisinden oluşan takım ise 3. oldu.

PİRELLİ SPONSOR OLDU
Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi. Turnuva organizasyon Komitesinde bulunan Voleybol Antrenörü Adem Durmuş, Büyükşehir Kağıtspor İdari Amiri Abdurrahman Polat, Büyükşehir İtfaiye ve Can Kurtarma Müdürü Doğan Menteş, Büyükşehir Kağıtspor antrenörü Asuman Nazlı ve Baykurt Özden, organizasyonun başarıyla geçmesinde önemli rol oynadı. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu turnuvaya Pirelli Fabrikasının sponsorluk etmesi, voleybol severler tarafından taktirle karşılandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!