Çayırova´ya Atatürk Parkı

Park, belde sakinlerinin gezip dinlenebileceği mükemmel bir alan haline gelecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova´ da yaşayan vatandaşlar için Atatürk Mahallesi´ne mükemmel bir park yaptıracak. Toplam 2310 metre karelik alana yapılacak olan parka mahallenin ismi verilecek. “Atatürk Parkı” Çayırovalıların aileleriyle birlikte gezip eğlenebileceği mükemmel bir alan haline gelecek.

İHALESİ YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi söz konusu hizmeti için dün bir ihale gerçekleştirdi. İhaleye tek teklif 110 bin YTL ile Entosan İlaçlama İnşaat Firması´ndan geldi.

YEŞİL İÇİNDE MUHTEŞEM PARK
Çayırova´nın önemli bir eksiğini giderecek olan parkın içinde çocuk oyun grubu, 4 adet pergola, 7 adet oturma grubu ve 31 araçlık iki ayrı cep oto parkı bulunacak. Parka, yeşillendirme çalışmaları çerçevesinde  250 adet çalı ile 102 adet Atlanta sediri dikilecek. Ayrıca doğu çınarı, palmiye, süs eriği gibi ağaçlar da parka güzellik katacak.