Çavuşlu köyü parke kaplanıyor

Büyükşehir Belediyesi, köyleri cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, cazibe merkezi haline getirmeye kararlı olduğu köylerde hem altyapı çalışmalarını yapıyor, hem de cadde ve sokakları asfaltlayıp, parke ile kaplıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü ekipleri, Derince´ye bağlı Çavuşlu Köyü´ne 8 bin metre kare parke döşüyor.

KÖY ÇAMURDAN KURTULUYOR
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, köyleri çamur ve toz çilesinden kurtarmak için başlattıkları çalışmalarda büyük aşama kaydetti. Çalışmalarla birlikte köylerin içindeki yollar ve kaldırımlar, tamamen parke ile kaplanıyor. Yapılan parke döşeme çalışması ile çehresi yenilenip, güzel bir görünüm kazanan Derince´nin Çavuşlu Köyü´nde, ekipler tarafından 8 bin metrekare parke döşeniyor. Yapılan çalışmalarla Çavuşlu Köyü´nün içi ile birlikte Çanlılar, İshakçılar, Çal ve Hatipler Mahallesi´nin parke döşeme işi tamamlandı. Diğer mahallelerde sürdürülen çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Yıllardır köylerde çekilen sıkıntıları bir bir sona erdiren Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar tarafından taktirle karşılanıyor. Büyükşehir belediyesi´ne hizmetleri için köylüler adına teşekkür eden Çavuşlu Köy Muhtarı Eyüp Özcan, “Köyler ilk kez Büyükşehir Belediyesi sayesinde hizmet almaya başladı. Çamurdan, toz ve topraktan kurtuluyoruz. Ulaşım ve su sorunumuz kalmıyor. Çok mutluyuz” dedi. Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı Köyü´nde bulunan imam evinin yetersiz olması nedeniyle, binaya 36 metre kare ilave bina yapımına başladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!