Çamur çilesi bitecek

Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları için 100 bin ton sıcak asfalt alıyor

Altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde zaman kaybetmeden üstyapı çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi, 100 bin ton sıcak asfalt almak içih ihaleye çıktı. Kış sezonunda yollarda yaşanabilecek çamur çilesini gidermek için açılan ihaleye 7 firma katıldı.

ÜSTYAPI HAMLESİ
Büyükşehir Belediyesi, altyapı hamlesinin vatandaşa verdiği sıkıntıyı bir an önce gidermek için sürdürdüğü üstyapı çalışmalarında, malzeme ihalesini yaptı. İl genelinde sürdürülen üstyapı çalışmalarında kullanılacak olan 100 bin ton sıcak asfalt alım ihalesi açan Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi Fen İşleri Daire Başkanlığı´nda gerçekleştirdi. İhaleye katılan 7 firma içinde Asfalt San 5 milyon 600 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, Güneş Yol İnşaat firması 6 milyon 990 bin YTL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

ÇAMURLU YOL KALMAYACAK
Büyükşehir Belediyesi, kış sezonu öncesi yolları çamur deryasından kurtarmak için başlattıkları üstyapı çalışmalarında hızlı yol alabilmek için çaba gösteriyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların çileye dönüşmesini önlemek için yapılan özverili çalışma sonucunda, Kocaeli genelinde çamurlu yol kalmayacağı ifade edildi.

Asfalt alım ihalesine katılan firmalar ve teklifleri ise şöyle :

Firma adı :

Teklifi:

Rota İnşaat

6 milyon 380 bin YTL

Taş Yapı

6 milyon 540 bin YTL

Asfalt San İnşaat

5 milyon 600 bin YTL

Ayhanlar Yol

5 milyon 688 bin YTL

Nuryol İnşaat

6 milyon 700 bin YTL

Simge Kocafalt

5 milyon 995 bin YTL

Güneş Yol İnşaat

6 milyon 990 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!