Çadır da Sarısözen rüzgârı esti

Büyükşehir Belediyesi`nin Ramazan çadırı, Türk sanat müziği nameleri ile çınladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan çadırında her akşam farklı bir etkinlik düzenlerken, Neşe Sarısözen önceki akşam çadırın konuklarına Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerinden muhteşem bir konser verdi. Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçı, ayakta alkışlandı.

SANAT MÜZİĞİ ESİNTİSİ
Fuar alanındaki Ramazan çadırında Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Öğretim Üyesi Neşe Sarısözen, sevenleri ile buluştu. Çadırı dolduran yüzlerce kişi, sanatçının okuduğu unutulmaya yüz tutmuş şarkılarla adeta coştu. Sanatçının usta yorumu, çadırda müzik ziyafetini izleyenlerin kulak pasını silerken, hasret kaldıkları şarkıları dinleme fırsatını bulmalarını sağladı. Konseri izleyenler zaman zaman sanatçıya eşlik ederek, şarkıları birlikte söyledi.

ÖĞRENCİLERİ GELDİ
Tür Sanat Müziğinin çok sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıyı öğrencileri konserde yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Özel Atayurt Kolejinde müzik öğretmeni olan Neşe Sarısözen´in kolejdeki öğrencileri ve velilerinin izlemeye gelmesi, sanatçıyı heyecanlandırdı. Bir ara sahneye çıkan küçük öğrenciler, Sarızözen ile birlikte kol kola girerek şarkılara eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sait Karaçorlu sanatçıya çiçek verip, teşekkür etti.

KADİR GECESİ
Ramazan programlarında yarın ise Kadir Gecesi münasebeti ile Mevlid-i Şerif okunacak. Süleyman Çelebi´nin aşk ve ilham ile yazdığı Mevlid geceye farklı bir anlam katacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!