Buzda Erzurumlu konuklar

2011 Univarsiade Kış Oyunları`na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Erzurumlu öğrenciler, çalışmalarına başladı

Uluslararası Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından 2011 yılında ülkemizde yapılmasına karar verilen 25. Üniversite Kış Oyunları hazırlıklarına start verildi. Kış oyunlarına ev sahipliği yapacak olan Erzurum ilinden 20 sporcu Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde buz dersleri almaya başladı.

BUZ PATENİ VE BOZ HOKEYİ DERSLERİ
Türkiye Buz Pateni Federasyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan programa göre, Erzurum´dan ilimize gelen 20 öğrenci buz pateni pistinde uzman antrenörler nezaretinde ders alıyor. Temmuz ve Ağustos aylarında 20 günlük iki periyot halinde verilecek olan derslere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen uzman antrenörler giriyor. Öncelikle buz pateni yapmayı öğrenen Erzurumlu öğrenciler, ilerleyen günlerde buz hokeyi dersleri de almaya başlayacak. Hafta içi sabah 09:00-11:00 saatleri arasında ders gören öğrenciler, öğleden sonra 16:00-17:00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen antrenörler Yusuf Uzunoğlu ve Burçin Çevik nezaretinde buz sporunun ayrıntılarını öğreniyor.