Buz hokeyinde sağlam alt yapı

Büyükşehir Kağıtsporlu minikler, TED Koleji takımının büyükleriyle başa baş mücadele etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı alt yapısını sağlam temeller üzerine kurmaya kararlı. Hafta sonu İstanbul´da TED Koleji takımının büyük sporcularıyla hazırlık maçı yapan Büyükşehir Kağıtsporlu minik hokeyciler, maçı 5-3 kaybetmelerine rağmen başa baş mücadele etti.

MİNİKLER LİGİ YOK
Türkiye Buz Hokeyi Süper liginde başarılı sonuçlara imza atarak ilimizin adını en iyi şekilde duyuran Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, geleceği de sağlam temeller üzerine kurmak için kolları sıvadı. Yaşları 7 ile 12 arasında değişen minik sporculardan oluşan bir alt yapı takımı kuran Büyükşehir Kağıtspor, bu oyuncuları liglere hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör Tarık Göçmen nezaretinden Olimpik Buz Sporları Salonunda çalışmalarını sürdüren minik hokeyciler, yaşıtlarından oluşan bir lig olmadığı için maç yapma sıkıntısı yaşıyor.

MÜCADELELERİ ALKIŞLANDI
Minik hokeycilerin rakipleriyle maç yapamama sıkıntısı hafta sonu TED Kolejliler takımıyla yapılan dostluk maçı ile bir nebze olsun hafifledi. İstanbul Park Orman Tesisleri Buz Hokeyi Tesislerinde yapılan karşılaşmaya, Büyükşehir Kağıtspor minik sporcularla çıkarken, TED Kolejliler daha büyük yaştaki sporcularla mücadele etti. Aradaki yaş farkına rağmen müthiş bir mücadele sergileyen Büyükşehirli minik hokeyciler, karşılaşmayı izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Baştan sona büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmayı İstanbul TED Koleji 5-3 kazanırken, Büyükşehir Kağıtsporlu miniklerin gösterdiği mücadele izleyenler tarafından alkışla karşılandı. Karşılaşma sonrasında sporcuların tek tek kutlayan Antrenör Tarık Göçmen, hokeycilerinin bu ilk ciddi hazırlık maçındaki performansından memnun olduğunu belirterek, bu tür hazırlık maçları yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!