Büyükşehirli itfaiyeciler Formula 1´de

Büyükşehir İtfaiyesi PO Formula 1 yarışları için profesyonel bir ekiple İstanbul`a gitti

İstanbulpark´ta gerçekleştirilecek PO Formula 1 yarışlarında görev yapacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi dün sabah yola çıktı. Büyükşehir İtfaiyesi dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan Formula 1 yarışlarındaki yangın söndürme ve kazalarda görev yapacak.

ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENDİLER
Büyükşehir Belediyesi´nin önemli birimlerinden olan İtfaiye Teşkilatı başarısı ve profesyonel tarzı ile il dışından da önemli görevler üstlenmeye devam ediyor. Büyükşehir İtfaiyesi bugün  başlayacak olan PO Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışlarında da görev yapacak. PO Formula 1 yarışlarında görev yapacak olan itfaiye erleri 2 adet arazöz, iki adet arasöz kurtarma, 4 adet jeep ve yanmaz kıyafetlerin yer aldığı ekipmanlarıyla iki gün boyunca İstanbul Park´ta görev yapacak.