Büyükşehirli genç hokeyciler yine şampiyon

Son 4 sezonun şampiyonu Büyükşehir, 5. şampiyonluğunu da tescilledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´un buz hokeyindeki başarıları devam ediyor. Bayanlarda lig ikincisi, büyük erkekler ile minik ve yıldız erkeklerde 2006-2007 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Büyükşehir Kağıtspor, genç erkekler kategorisinin de şampiyonu oldu.

SON 10 DAKİKADA MAÇI KOPARTTILAR
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Ligi Play-Off müsabakaları, Büyükşehir Kağıtspor ile Ankara Büyükşehir Belediyesi takımları arasında oynanan karşılaşma ile son buldu. Karşılaşmayı 8-4 kazanan Büyükşehir Kağıtspor, son 4 yıldır kazandığı gençler ligi şampiyonluğunu 5´e çıkararak yeni bir rekora imza attı. 3 takımın mücadele ettiği Play-Off liginin ilk maçında Ankara Emniyetspor´u 16-6 mağlup eden Büyükşehir Kağıtspor, yine Emniyetspor´u 11-4 yenen Ankara Büyükşehir Belediyesi ile final müsabakası oynadı. İlk periyodun 1-1 sonuçlandığı final maçında ikinci periyotta 3-3 berabere bitti. Son periyodun başında yediği golle 4-3 mağlup duruma düşen Büyükşehirli hokeyciler, karşılaşmanın son 10 dakikasında oyuna ağırlığını koydu ve üst üste bulduğu gollerle sahadan 8-4 galip ayrıldı.

 

SEKAPARK´TA ŞAMPİYONLUK KEYFİ
Buz hokeyi gençler liginde 5. şampiyonluğuna ulaşan Büyükşehirli hokeyciler, maç sonrasında Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ile birlikte Sekapark Otel´de şampiyonluk yemeği yedi. Oyuncuları tek tek kutlayan Başkan Kandemir, bu başarıların artarak devam etmesini istedi. Başkan Kandemir´e başarı sözü veren genç hokeyciler, Sekapark Otel´in bahçesindeki puf koltuklara oturarak şampiyonluk keyfinin tadını çıkarttı. 

 

Yer : Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri
Hakemler : Hasan Eroğlu, Hakan Ala, Ekrem Malkoç
Büyükşehir Kağıtspor : Eray ***, Yiğit ****, Burak ****, Onurhan ****, Cüneyt ****, Serkan *****, Batın ****, Yusuf ****, Rıza ****, Alihan ***, Mert ****, Göktuğ ***
Ankara Büyükşehir BLD : Dorukhan ***, Serkan ***, Birol ***, Barış Ö. ***, Barış B. ***, Mert ****, Doğu ***, Uğur ***
Goller : Cüneyt, Serkan (4), Batın (2), Rıza, Birol, Barış Ö., Mert(2)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!