Büyükşehirli basketçiler sezonu açtı

Büyükşehir Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı, 2007-2008 sezonu hazırlıklarına başladı

Deplasmanlı Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi´ndeki temsilcimiz Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı, 2007-2008 sezonunun ilk çalışmasını Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda yaptığı antrenmanla gerçekleştirdi. Daha önce Brisaspor ve Lassaspor´ da görev almış olan deneyimli Antrenör Caner Yıllar ve yardımcısı Mert Köprülü nezaretinde yapılan antrenmana yeni transferlerde katıldı.

GELECEĞE YATIRIM
Büyükşehir Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı´nın İzmit Atatürk Spor Salonu´nda yaptığı sezon açılışına Büyükşehir Kağıtspor yöneticilerinden Basketbol branş sorumlusu Levent Atalı ile Süleyman Durak katıldı. Bu sezon ilk kez kurulan ve hedefini 2. lig olarak belirleyen Büyükşehir Kağıtspor, Migrosspor´dan forvet Özlem Nergis, Galatasaray´dan off-guard Banu Yıllar ve guard Ceylan Emre, As Akyazıspor´dan forvet Meryem Kolaylı, Ceyda Kozluca ve pivot Meriç Banu Yenalı transfer etti. Özel Ortadoğu Koleji´nden İrem Klavun´u da renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, alt yapısına da genç oyuncular Tuba Demirci, Ceren Ünsemen, Şeyma Kum, Damla Kum ve Berna Karabaş´ı ekleyerek geleceğe yatırım yaptı.

BAYAN BASKETBOL TAKIMININ KAPILARI HERKESE AÇIK
Kasım ayında başlaması beklenen lig öncesi antrenmanlarını Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri İstanbul Özel Ortadoğu Koleji Salonu´nda yapmayı planlayan Büyükşehir Kağıtspor, Perşembe ve Cuma günleri de İzmit Atatürk Spor Salonu´nda çalışacak. İlk antrenmanda sporcuların sıcak havaya rağmen oldukça istekli gözükmeleri antrenör Caner Yıllar´ı sevindirdi. Genç oyunculardan kurulu bir ekiple yola çıktıklarını belirten tecrübeli antrenör Caner Yıllar, “Genç oyunculara her zaman kapımız açık. İlk antrenmanımıza İzmit´ten Begüm ve Ebru adlı iki genç oyuncumuz katıldı ve kendilerini beğendim. Bundan sonra bizimle birlikte İzmit´te yaptığımız antrenmanlara çıkacaklar, biz İstanbul´da çalışırken alt yapı ile antrenmana çıkacaklar. Kendisine güvenen tüm genç sporculara kapımız açık, bundan sonra da bu tür denemelerimiz devam edecek. Başarılı bulduğumuz sporcularımız A takım kadromuzda da yer alabilecek” diyerek Büyükşehir Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!