Büyükşehirli atletleri İstanbul Valisi de tanıdı

İstanbul Valilik Kupası yarışlarında Kocaeli Büyükşehir´li atletler ilk sırayı aldı

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü`nün başarılı atletleri, hafta sonunda İstanbul`da yapılan Valilik Kupası`na damgasını vurdu. Büyük erkeklerde Bekir Karayel, Yıldız bayanlarda ise Merve Demir birinci oldu.

ERKEKLERDE DE

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 36. sı düzünlenen İstanbul Valilik Kupası yarışlarına katılan Kocaeli Büyükşehirli atletler, önemli başarılara imza attı. Taksim Atatürk Anıtı önünden start alan yarışma, Gümüşsuyu, Tophane, Karaköy, Galata Köprüsü, Eminönü, Sirkeci, Gülhane, Cağaloğlu ve Vilayet parkurunda yapıldı. Toplam 6.5 kilometrelik mesafede yapılan büyükler yarışmasında tüm rakiplerini geride bırakan Bekir Karayel, yarışmayı birinci tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

BAYANLARDA DA

Bayanlar yıldızlar kategorisinde de birincilik kürsüsüne yine Büyükşehir Kağıtspor forması giyen bir atlet çıktı. Yüzlerce sporcu arasından finiş çizgisine ilk önce ulaşmayı başaran Merve Demirci, altın madalya kazandı. İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından desteklenen yarışlar sonrasında, derceye giren sporculara ödüllerini İstanbul Vali Vekili Ergun Güngör verdi.