Büyükşehir´in milli karatecisi ameliyat oldu

Büyükşehir Kağıtsporlu yöneticiler, Serkan Yağcı`yı evinde ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Karate takımının başarılı sporcularından Serkan Yağcı, son Avrupa Şampiyonası´nda geçirdiği sakatlık sonrasında sağ ayak ön çapraz bağlarından ameliyat oldu. Büyükşehir Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir ve yönetici Ramazan Kocabıyık, Serkan´a ‘geçmiş olsun´ ziyaretinde bulundu.

EVİNDE ZİYARET ETTİLER
Büyükşehir Kağıtspor´un ülkemizde ve Avrupa´da önemli başarılara imza atan milli karatecisi Serkan Yağcı, Avrupa Şampiyonası´nda geçirdiği sakatlık sonrasında menüsküs ameliyatı oldu. KOÜ doktorlarından Prof. Dr. Sefa Müezzinoğlu tarafından ameliyat edilen 23 yaşındaki genç sporcu, yaklaşık 3 ay antrenman yapamayacak. Antrenmanlara başladıktan 3 sonra müsabaka yapacak hale gelmesi beklenen Serkan Yağcı´yı, bu zor günlerinde Büyükşehir Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir ve Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Kocabıyık, Gebze´de bulunan evinde ziyaret etti. 

EŞİ YAKINDAN İLGİLENİYOR
Büyükşehirli yöneticilerin Serkan´ı ziyareti sırasında, milli sporcunun eşi Sabriye Yağcı´da hazır bulundu. Büyük bayanlarda Avrupa 3. sü olan Sabriye Yağcı, eşine bu anlamlı ziyareti yapan Büyükşehirli yöneticilere teşekkür ederken, Serkan´ın biran önce sahalara dönmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Milli sporcu Serkan Yağcı ise, bu nazik ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek,  Büyükşehirli yöneticilere teşekkür etti. Büyükşehirli yöneticilerin bu ziyareti sırasında Karate Milli Takım Antrenörü Esat Dedehasan´da Serkan´ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Milli sporcunun yanında Büyükşehirli yöneticilerin olduğunu duyan Dedehasan´da sporcuya gösterilen ilgi nedeniyle Büyükşehirli yöneticilere selamlarını gönderdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!