Büyükşehir´e bir madalya da Alanya´dan

Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası´nda Behlül Deniz 3. oldu

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, Antalya`nın Alanya ilçesinde yapılan Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası`nda bir 3. lük elde etti. Bronz madalya kazanan Behlül Deniz, Mersin`de yapılacak şampiyonada Büyükşehir`i temsil edecek.

MERSİN`DE DE YARIŞACAK
Tekvando sporunda özellikle alt yapıya verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Kağıtspor Tekvando takımı, 2-5 Şubat tarihleri arasında Antalya`nın Alanya ilçesinde gerçekleşen Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası`nda 3 sporcuyla katıldı. Üç rakibini eledikten sonra yarı finalde ayağından sakatlanan Büyükşehirli sporcu Deniz, üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı. Bu sonuçla ilk 8 arasına girmeyi başaran Deniz,  22 Şubat`ta Mersin`de yapılacak Büyükler Türkiye Şampiyonası`na katılmaya hak kazandı.

“SAKATLANMASAYDI…”
Alanya`da yapılan turnuvayı yerinde izleyen Büyükşehir Kağıtspor Tekvando Antrenörü Cemal Temel, Behlül`ün yarı final karşılaşmasında sakatlanmasının 1. olamamasında büyük etken olduğunu belirtirken,  Mersin`de yapılacak turnuvada sporcusundan önemli dereceler beklediğini söyledi. İlimizde tekvando sporuna olan ilginin diğer illere oranla çok daha fazla olduğuna dikkat çeken Temel, “Tekvando sporunda ilimizin adını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Kadromuzda çok yetenekli sporcular bulunuyor. Gelecekte birçok Kocaelili tekvandocumuz kürsülerden inmeyecek” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!