Büyükşehir´den özürlülere ücretsiz tatil fırsatı

100 özürlü vatandaş İzmir Aliağa kampında 10 gün tatil yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilimizde yaşayan 100 özürlü vatandaşı ücretsiz olarak İzmir Aliağa´da bulunan ‘Engelliler için alternatif kampa´ gönderecek.

ÜCRETSİZ 10 GÜN TATİL
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ve Sosyal Hizmetler Müdürü Turgut Çakar, önceki gün ilimizde bulunan Rehabilitasyon Merkezleri ve Özürlü Dernek Başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek ekonomik sıkıntı içinde bulunan ve hiç tatil yapmamış özürlü vatandaşların tespitini istedi.  Geçtiğimiz yıl 30 özürlü vatandaşı ücretsiz olarak kampa gönderdiklerini belirten Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz “Büyükşehir olarak bu yıl 100 özürlü vatandaşımızı kampa göndereceğiz. Ekonomik sıkıntı içinde olan, hiç tatile çıkamamış özürlü vatandaşlarımız 10 gün süreyle ücretsiz olarak tatil yapabilecek” dedi.

VATANDAŞLAR MÜRACAAT EDEBİLİR
Haziran ayının ikinci dilimi ile Temmuz ve Ağustos ayı içinde 15´şer veya 20´şerli gruplar halinde İzmir´in ilçesi Aliağa´da bulunan Engelliler için alternatif kampa gidileceğinin altını çizen Dr. Poyraz, “Tüm Rehabilitasyon Merkezlerimizden ve derneklerimizden isim bazında destek istiyoruz. Vatandaşlarımız da özürlü yakınları için bizlere müracaat edebilir” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!