Büyükşehir`den “Kent Kültür Takvimi”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kültürel hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, kentin aylık kültürel etkinliklerini içeren bir takvim çalışması gerçekleştirdi.

Eğitim Kültür Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kent Kültür Takvimi” bundan böyle kentteki tüm kültürel etkinlikleri vatandaşa anons edecek. 5 sayfalık el broşürü şeklinde dizayn edilen takvimde sergi, yarışma, konferans-söyleşi, konser-dinleti, fotoğraf-dia gösterileri ile tiyatroların tarihleri, gösterim yerleri ve söyleşi gerçekleştirecek kişilerin adları belirtiliyor.

E-TAKVİM BİLGİSAYARINIZDA
Öte yandan Kent Kültür Takvimi`nin kendisine her ay düzenli olarak gönderilmesini isteyen vatandaşlar için de elektronik posta yöntemiyle yardımcı olunacak. Büyükşehir Belediyesi`ne ait egitimkultur@kocaeli.bel.tr adresine boş mail atan vatandaşların elektronik posta adreslerine Kültür Daire Başkanlığı`nda görevli personel tarafından Kent Kültür Takvimi gönderilecek.

TAKVİM NERELERDEN ALINABİLİR
Söz konusu takvim Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı birimler ile Gölcük, Bekirpaşa, Gebze, Derince, Körfez ve Kandıra Belediyeleri`nin Eğitim Kültür Müdürlüklerinden elde edilebilecek. Takvim ayrıca kültürel etkinliklerle ilgilenen diğer kurum ve kuruluşlara da dağıtılacak.

Kent Kültür Takvimi`nin temin edilebileceği Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı birimler:

- KOMEK (Belediye İş Hanı B Blok Kat: 4)
- Belediye Konservatuarı (Leyla Atakan Kültür Merkezi)
- SDKM (Yahya Kaptan)
- Halk Evi Sahnesi (Halk Evi meydanı)
- Çözüm Masası (Büyükşehir Belediyesi Belsa Plaza girişi katı)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!