Büyükşehir`den çocuklara bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı bayramlık ayakkabı ve kıyafet dağıtımına Kurban Bayramı öncesinde de devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen yardımlar, ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek.

13 bin 740 ÇİFT BOT VE AYAKKABI
Bayram hediyesi olarak verilecek olan yardım çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 13 bin 740 çift kışlık ayakkabı ve bot dağıtılacak. Kocaeli genelindeki 44 belediyeye dağıtılacak olan yardımların Cumartesi bitmesi hedefleniyor.

Yardımlar İlçe beldelerin nüfus yoğunluğuna göre eşit miktarda dağıtılacak. Yardımları teslim alan belediyeler malzemeleri ilgili okullara teslim edecek.  Öğrenciler yardımları fakirlik ilmühaberini göstererek alabilecek.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK
Yardımların belediyelere tesliminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Turgut Çakar da bulundu. Büyükşehir Belediyesi`nin  yardım etkinliklerinin devam edeceğini belirten Ustaoğlu, “Yardımlarımızı bu yaz başında da sürdüreceğiz. Bu organizasyon çerçevesinde alınan malzemeler toplam 350 milyar Türk Lirası`na  (350.000 YTL) mal oldu. Bu paranın içinde sadece ayakkabı ve bot yok. Yazlık gömlek pantolon ve yazlık ayakkabı da var. Bunları da okullar tatil olunca dağıtacağız. Alınan malzemeler tasfiye sürecindeki Sümerbank Holding ile irtibat kurularak çok ucuza temin edildi” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!