Büyükşehir, Yuvam Akarca´da 4 daire satıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı Yuvam İzmit Konut İşletmesi, Yuvam Akarca Konutları´nda bulunan kendisine ait 4 adet daireyi satışa çıkardı.

Biri zemin katta bulunan dairelerin kredi geri ödemesi bulunmuyor.

DAİRELER VE FİYATLARI
Zemin katta bulunan dairenin fiyatı 12 bin YTL (12 milyar TL) artı KDV. A1-4-B-23`te bulunan dairede oturan yok. Diğer 3 daire ise işgalli durumda.
A1-5-C-59`te bulunan daire 36 bin YTL (36 milyar TL) artı KDV, B1-6-A-49`da bulanan daire 43 bin YTL (43 milyar TL) artı KDV, B2-20-B-18`de bulunan daire ise 45 bin YTL (45 milyar TL) artı KDV üzerinden peşin olarak satışa sunulacak. Kapalı zarf usulü yapılacak satışta daireler, en yüksek fiyat veren kişide kalacak.


2 MİLYAR TEMİNAT
Konutlardan satın almak isteyenler, öncelikle Ziraat Bankası Merkez Şubesi 36693196 numaralı hesaba 2 bin YTL (2 milyar TL) tutarında teminat yatırmak zorunda. Teklif mektubu örneği, taahhütname ve yer görme belgesini doldurduktan sonra istedikleri daire tipi ve numarasını belirtir dilekçe ve banka dekontu ile birlikte Yuvam İzmit İşletmesi`ne başvuracak.

BAŞVURULAR 12 AĞUSTOS`A KADAR
Başvuru süresi 12 Ağustos 2005 Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği satışlarda, işgalli dairelerin tahliye işlemleri satın alan kişiye ait olacak. Satış işleminin yapılacağı tarih ise önümüzdeki günlerde ilan edilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!