Büyükşehir erkekler masa tenisinde de var

Konya`da yapılan müsabakaları 1 nci tamamlayan Büyükşehir Kağıtspor Erkek Masa Tenisi takımı, 2. lige yükseldi

Konya´da yapılan Masa Tenisi 2. Lig´e yükselme maçlarında finalde Adana TEMSA´yı 3-2 mağlup eden Büyükşehir Belediye Kağıtspor Masa Tenisi takımı 2. Lig´e yükseldi. Büyükşehir Kağıtspor böylece bayanlarda sonra erkekler masa tenisi liginde de resmi mücadelesine başladı. 

TÜM RAKİPLERİNİ MAĞLUP ETTİLER
Büyükşehir Belediye Kağıtspor´un yeni kurulan büyük erkek masa tenisi takımı Konya´da yapılan 2.Lig´e terfi müsabakalarında  şampiyon oldu ve 2. Lig´e yükseldi. Murat Kırbaç, Emin Kahraman Turgut Poyraz ve Semih Yenihayat´tan oluşan Büyükşehir Kağıtspor, Marmaris Belediyespor´u 3-0, Ankara Tigemspor´u 3-1, Zonguldak Yolspor´u 3-0, İzmirspor´u 3-1 ve İzmir DSİ takımını 3-2 yenerek finale çıktı. Finalde güçlü rakibi Adana TEMSA´yı 3-0 mağlup eden temsilcimiz, 32 takım arasından şampiyon olarak, gelecek yıl ilimizi Masa Tenisi Erkekler 2. Ligi´nde temsil etmeye hak kazandı.

HEDEF SÜPER LİG VE AVRUPA
Büyükşehir Belediye Kağıtspor masa tenisi antrenörü ve büyük erkek takım oyuncusu Murat Kırbaç, yeni kurulan erkek takımları ile süper lige yükselmeyi ve oradan da Avrupa Kupaları´na katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!