Büyükşehir ekipleri, Umuttepe Yolu`nu açık tutuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir süredir ilimizi etkisi altına alan beyaz felakete karşı başlattığı mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Vardiyalı olarak gün boyunca çalışan ekipler, yolları trafiğe açık tutmak için çaba sarfediyor.

Ekiplerin çalışmaları daha çok, kar yağışının etkili olduğu Umuttepe Kampusü, Üçtepeler Köyü ve Gündoğdu Kalıcı Konutları bölgesinde yoğunlaşıyor.

YENİ ARAÇLARIN KATKISI BÜYÜK
Önümüzdeki hafta eğitime başlayacak olan Kocaeli Üniversitesi`nin Umuttepe Kampusü yolu, yapılan çalışmalarla ulaşıma açık tutulurken, kampus içinde ve çevresindeki karları temizlemek amacıyla bölgede “tırtıl” adı verilen mini kar temizleme aracı hizmet veriyor. Büyükşehir Belediyesi araç parkına bir süre önce katılan iş makineleri çalışmalara büyük katkı sağlıyor. Tipinin etkili olduğu bölgede ise, yol kenarlarında mangal yapan vatandaşlar dikkat çekiyor.