Büyükşehir Buz Hokeyi takımı fark attı

İlimizi Türkiye Birinci Ligi Buz Hokeyi liginde temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı hafta sonu sahasında karşılaştığı Şampiyon Takımı`nı 12-2 gibi açık bir skorla mağlup etti.

Büyükşehir Belediyespor 12. hafta sonunda puanını 21`e çıkararak 3. sıradaki yerini korudu.

PLAY-OFF İÇİN BÜYÜK AVANTAJ
18 Yaş altı Milli Takımına 7 sporcu gönderen Buz Hokeyi takımımız, müsabakada fazla yedek oyuncu bulunduramadı. Elindeki kısıtlı kadroya rağmen son derece güzel bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediyespor ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. İkinci yarı oynadığı takım oyunuyla rakibinin direncini kıran temsilcimiz, farkı iyice açtı. Müsabaka öncesi 12 puanla 5. sırada yer alan Şampiyon takımı ise, Buz Hokeyi liginde play-off için mücadele eden güçlü takımlar arasında yer alıyordu. Bu farklı galibiyetle 5. sırada bulunan Şampiyon takımıyla aradaki puan farkını 9`a çıkaran Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı ligi ilk 4 takım arasında tamamlamak için büyük bir avantaj yakaladı.

GÖÇMEN: “OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”
Milli Takıma giden oyuncular nedeniyle sahada eksik bir kadroyla mücadele etmelerine rağmen, göze hoş gelen bir takım oyunu oynadıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı Antrenörü Tarık Göçmen, “Maçın zor geçeceğini tahmin ediyordum. Ancak oyuncularım müthiş bir performans sergileyerek, takım oyununun en güzel örneklerini sahada gösterdi. Ayrıca oynadıkları bu güzel oyunu 12-2 gibi farklı bir skorla süsleyerek Şampiyon takımıyla arayı iyice açtılar. Hepsini kutluyorum” dedi.

BİR SONRAKİ MAÇ İSTANBUL PATEN`LE
Oynadığı 12 karşılaşmanın 10`unu kazanıp 2`sini kaybeden Buz Hokeyi takımımız, attığı 155 gole karşılık kalesinde 39 gol gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi takımı önümüzdeki hafta sahasında İstanbul Paten takımıyla karşılaşacak. 4. sırada yer alan İstanbul Paten takımı play-off için ligin en iddalı takımı olarak gösteriliyor. 26 Şubat Cumartesi günü saat 11.30`da Olimpik Buz Sporları tesislerinde oynanacak mücadelenin büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor. Hafta sonu önemli bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor Buz Hokey Takımı oyuncuları, karşılaşmaya tüm Kocaeli halkını davet ederek destek istedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor:12 – Şampiyon: 2

Salon: Kocaeli Olimpik Buz Sporları
Hakemler: Tan Yaşartürk (xxx), Hasan Erol (xxx), Zülküf Aka (xxx)
Kocaeli Büyükşehir Belediyespor: Cihan (xxx), Hakan (xxx), Gökhan (xxx), Ufuk (xxxx), Serkan (xxx), Ali (xx), Erhan (xxxx), Tuğcan (xxxx), Adem (x), Anton (x)