Büyükşehir buz gibi lider

Buz hokeyinin 2. periyodu sona erdi. Kocaeli Büyükşehir takımı liderliğini sürdürüyor

Türkiye Büyükler Buz Hokeyi Süper Ligi`ndeki temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, 2005-2006 sezonunun 2. periyodunu lider tamamladı. Son maçta ANKA Spor`u da 28-1 gibi farklı bir skorla yenen Buz Hokeyi Takımımız, Kocaelili sporseverlere 41 kere maşallah dedirtti.

ARTI 178 AVERAJ
Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, geçen yıl oynadığı 3 maçta sadece 1 kez yenebildiği rakibi ANKA Spor kulübünü, hafta sonu kendi sahasında oynadığı karşılaşmada 28-1 yenmeyi başardı. Ligin 2. periyodu sonrasında 18 puan ve artı 178 averajla liderlik koltuğundaki yerini koruyan temsilcimiz, 2. sırada aynı puana sahip Polis Akademisi`ne karşı 84 averajla öne geçti. Son hafta oynanan karşılaşmalarda Polis Akademisi, İstanbul Paten`i 20-2 yenerken, Şampiyon Spor Kulübü de, Ankara Büyükşehir Belediyesi karşısında 7-5 galip gelmeyi bildi. Baştan sona rakibine karşı büyük bir üstünlük kuran Büyükşehir Kağıtspor takımında Oleg 8, Tuğcan 7, Serkan 4, Erhan 3, Cengiz 2 ve Ufuk 3 gole imza attı.

8 OYUNCU MİLLİ TAKIM KAMPINDA
Bu hafta oynanan 2. periyodun son maçlarının ardından, Buz Hokeyi Süper Ligi`ne yaklaşık 1 aylık tatil verildi. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından ocak ayının sonlarına doğru başlaması beklenen 3. periyot maçları öncesinde oyuncularına 1 hafta izin veren Büyükşehir Kağıtspor`da 8 oyuncu Ankara`da yapılan milli takım kampına katıldı. Litvanya`da oynanacak maçta ülkemizi temsil edecek olan oyuncularımız, 13 Ocak tarihinde şehrimize dönüp takımla birlikte çalışmalarına başlayacak. Milli takımdaki oyuncular gelene kadar hafif tempoda idman yapacaklarını belirten antrenör Tarık Göçmen, bu oyuncuların gelmesiyle birlikte temponun artacağını belirtti.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLAR LİGİ
3. periyotta en güçlü rakipleri konumunda olan Polis Akademisi ile İzmit`te yapacakları maçın ligin kader maçı olacağına dikkat çeken Göçmen, “Bu maça kadar en iyi şekilde çalışmalarımızı yapıp, Polis Akademisi takımını Ankara`ya eli boş yollamak istiyoruz. Bu maçı aldığımız taktirde büyük bir avantaj elde edeceğiz. Lig başlamadan önce de belirttiğimiz gibi, Buz Hokeyi Süper Ligi`nde şampiyon olup ilimizi Şampiyonlar Ligi`nde temsil etmeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz. Hedefimize adım adım ilerleyeceğiz” yorumlarında bulundu. Büyükşehir Kağıtspor, Buz Hokeyi Süper Ligi 3. periyodunun ilk karşılaşmasında kendi sahasında Şampiyon Spor Kulübü ile karşılaşacak.

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ SÜPER LİGİ PUAN DURUMU
                                          O       G      B      M      A         Y      P
1. KOCAELİ B.ŞEHİR BLD.         10      9      0      1      192      14     18
2. POLİS AKADEMİSİ               10      9      0      1      125      31     18
3. ANKARA B.Ş. BLD.               10      4      0      6      47        84      8
4. ŞAMPİYON SPOR KULÜBÜ      10      3      0      7      37      104      6
5. ANKASPOR KULÜBÜ              10      3      0      7      23      119      6
6. İSTANBUL PATEN                 10      2      0      8      24       96      4

Bizi;
sosyal medyada takip edin!