Büyükşehir baskette büyük düşünüyor

Büyükşehirli basketçilerin hedefi 3 yılda 1. lige yükselmek

Bu yıl ilk kez kurulan Deplasmanlı Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi´ndeki temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı, hedefini her yıl şampiyonluk yaşayarak 1. lige yükselmek olarak belirledi.

SENEYE 2. LİG, BİR SONRAKİ YIL 1. LİG
Büyükşehir Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı 2007-2008 sezonu çalışmalarını İzmit Atatürk Spor Salonu´nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Yeni bir ekiple bu yıl ilk kez ligde mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspor, ilimizi önümüzdeki yıl 2. ligde, bir sonraki yılda 1. ligde temsil etmeyi hedefliyor. Eylül ayı programını Perşembe ve Cuma günleri yapılan antrenmanlarla sürdüren Büyükşehir Kağıtspor, Kasım ayında başlayacak olan lige hazır hale gelmek için kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor. 

 

SPORSEVERLER  BASKETE DOYACAK
Bu sezonki çalışmalarına 2. ligi hedefleyerek başlayan Büyükşehir Kağıtspor, bu yıl Kocaelili sporseverlere basketbol keyfi yaşatmak istiyor. Kocaeli´nde basketbol potansiyelinin bir hayli yüksek olduğuna dikkat çeken Büyükşehir´in tecrübeli antrenörü Caner Yıllar, “İnşallah maçlarımızı ilimizi 2. ligde temsil eden Yahya Kaptan takımıyla ardı ardına olur. Böylelikle salona gelen seyirciler basket ziyafeti yaşar. Oyuncularımızın İzmit kökenli olması ve kaliteli bir ekip kurmamız nedeniyle maçlarımıza Kocaelili spor severlerin büyük ilgi göstereceğine inanıyorum” diyerek spor severleri maçlara davet etti.

BU TAKIMIN BU YÜZDEN KURULDU
Hedeflerinin 3 sezonda 1. lige yükselmek olduğunu da sözlerine ekleyen Yıllar, “Hedefimiz her yıl bir üst lige yükselerek 3 yıl içinde 1. ligde mücadele etmek. Bu takım bu yüzden kuruldu. Aramızda çok kaliteli arkadaşlar var. Bu ligden daha basit bir takım kurarak da bir üst lige yükselebilirdik. Ancak bizim programımızda kemikleşmiş bir takım kurup, her yıl birkaç takviyeyle üst üste şampiyonluklar yaşamak var. Yol haritamızı bu doğrultuda çizdik. Bunun için basketin duayeni Fahrettin Kandemir gibi bir başkanımız var. Ayrıca sporda kendini ispatlamış bir Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin takımı olmanın avantajına da sahibiz” dedi ve kendilerine destek verenleri mahcup etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!